Sommeråpne søndager på Strømmensaga og Strømmenkverna er avlyst inntil videre. Gjeldende regler fra Helsedirektoratet sier at man kan ha arrangementer på inntil 50 personer hvis disse kan ha en avstand på 1 meter og at arrangøren har oversikt over hvem som er tilstede. Videre kreves det at arrangøren skal iverksette tiltak for å forhindre at syke personer deltar. De to første kravene kan vi greie å overholde, men de to siste blir nesten umulig for oss å oppfylle siden det er tilfeldige forbipasserende som kommer innom.

Vi kan imidlertid gjennomføre forhåndsbestilte guidinger langs elva og demonstrasjoner av sag og kvern for grupper på inntil 10 personer. Det forutsettes at alle deltakerne er registrert med navn og kontaktinformasjon.

Hvis noen ønsker å benytte seg av dette tilbudet er det bare å ta kontakt så avtaler vi et tidspunkt. Priser finnes på vår hjemmeside her. Send E-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 911 46 160.

Vannføringen i Sagelva

Trykk på grafen for å se vannføringen for siste periode